Østlands-Postens arena for politikk og samfunnsdebatt i Larvik og Lardal – TILBAKE TIL ØPs NETTSIDE

En stemme fra Graven

Bjørn Melleby
Fritenker

Anders Graven forsøker i torsdagsavisa å løfte debatten om islam og de rødgrønnes uansvarlige forslag om titusen syrere/muslimer til Norge, til nye høyder. Men når utgangspunktet er som dummest blir resultatet deretter. Med ytringer som «politiske korrekte» ofte ikke liker, har jeg ikke påtrengende behov for å senke meg til Gravens nivå når han forsøker å stigmatisere undertegnede skribent som en mann som uten anstendighet «perverterer debatten og drar den ned i søla» (ØP 4.6.) Dette er helt på kanten, Graven! Og det går fullstendig over kanten for Graven når jeg i mine aktuelle innlegg i senere ukers debatt, har skrevet; i fullt gravalvor – millioner av muslimer og afrikanere som står på bredden av nord-Afrika & Libya, er seg bevisst sitt mål å komme over Middelhavet og til «honningkrukka i det høye nord». Hadde jeg selv vært en fattig faen og visste at det var usannsynlig rause velferdsordninger i sikte uten krav til hverken personalia eller arbeidsinnsats, slik vi lønnsslaver i steinrøysa avkreves før vi kan drømme om å søke NAV støtte eller pensjon; ville også jeg satt kursen mot «honningkrukka» i Europas få gjenværende velferdsstater. Et ganske så presist og folkelig begrep.

Som en NAV ansatt i Larvik har fortalt meg; somaliske kvinner i bakkebyen avviser blankt å påta seg noe så nedverdigende som en jobb.- J´ai jobbe? Nai, ærsj! For når kommunen bevilger stadig nye millioner til gratis boliger med topp standard og månedlige NAV apanasje i mangetusenkroners klassen uten krav til arbeidsplikt, er det vel bare idioter som jobber. Finner Graven det overraskende at bare 28% av denne folkegruppen jobber i Norge? Incentivet for å jobbe er i meningsløs snillisme fratatt de mange «lykkesøkerne» som uten krav til å bidra til fellesskapet selvsagt har ankret opp i duste-Norge. Som kjent er velferdsstaten Norge basert på et solidarisk fundament; bidra etter evne, få etter behov.En grunnpilar som mange synes å ha fortrengt; ikke minst rødgrønne partikaniner som tror den statlige «honningkrukka» er uttømmelig.

«Asylsøkernes» arbeidsevne er det åpenbart ikke noe i veien med, for som jeg tidligere jeg har omtalt i ØP; i USA er somaliere en av de best integrerte og arbeidssomme folkegrupper. Hvorfor? Amerika har ikke noe politikerstyrt og dumsnillt NAV system, men derimot klare krav til arbeid for å forsørge seg og sin familie før de får varig oppholdstllatelse! (Green Card) Dagens norske system kan selvsagt ikke fortsette, ikke minst av hensyn til våre barn som vil få hele regninga i fanget når oljeformuen blir spist opp av galopperene innvandringskostnader. En samfunnsutvikling totalt uten bærekraft på tampen av oljealderen. Problemet er altså «arbeidsinnvandring» fra ikke-vestlige land. Norge trenger kvalifisert arbeidskraft innenfor visse sektorer men aldeles ikke ytterligere uansvarlig masseinnvandring fra fremmedkulturelle land i Midt-Østen/Afrika/ Afghanistan mfl. Kontinenter nordmenn synes det er eksotisk å besøk på ferietur, men har lite til overs for når fremmedkulturelle på generøst grunnlag har fått opphold i vårt land straks krever halalslaktet kjøtt, hijab i politi & forsvar, moskebygging i nabolaget, er overrepresentert i kriminalstatistikken hvor de bl.a. styrer narkotrafikk, menneskesmugling, representerer skremmende terrortrussler – og i rasismeforakt for våre frigjorte og likestilte kvinner begår alle overfallsvoldtekter og utnytter såvel vårt politiske system som NAV osv. osv…

Det skulle ha vært Graven & Archer som hadde utvandret til f.eks. Saudi-Arabia, Syria eller Jemen og krevd gratis bolig og NAV støtte, lov til å bygge kristne kirker og feiret julaften, demokratiske valg på landets ledelse, med norske kvinner i miniskjørt, hatt seksuell omgang med kjærster av samme kjønn og ytringsfrihet for systemkritikere eller Fritenkere. Islamsk flerkoneri hadde trolig vært av interesse for mang en monogam nordmann. – Det er slike vestlige, demokratiske goder som de tror er universelle når de unisont kritiserer undertegnede for å ha «lavtsvevende tanker» og «bruker menneskelig nød i sin kamp mot alt og alle» når de vil åpne for ytterliger 10 000 nye muslimer til Norge.

Gjentatte ganger har jeg hevdet, og med klar støtte til den kamp som Erna & Siv nå fører i Stortinget i forhandlingene om Ap´s populistiske flyktningekrav, at vår tids påtrengende flyktningproblem egentlig et spørsmål om å redde flest mulig av Syrias millioner krigstrøtte fra islamsk borgerkrigshelvete.

For de 20 milliarder det koster å imøtekomme det usolidariske kravet om å hente ekslusive 10 000 syrere/muslimer med første tiår i Norge (NRK Dagsrevyen/SSB) – kan milliardene isteden hjelpe hundretusener av nødstedte til en trygg tilværelse under FN beskyttelse i gode flyktningleire i nabolandene. Og hverken jeg eller andre oppegående nordmenn trenger «voksenopplæring» som Graven hevder for å forstå et sådant fornuftig og humant regnestykke. Han bør åpenbart søke «å få igjen skolepenga» og ta med seg all skittprat han mislykkes i klistre på Fritenkeren og kvitte seg med søla i andre fora.

NB: – Dette leserbrev ble sendt ØP v/redaktør Tennum sist fredag for innrykk i lørdagsavisa, men er sålangt nektet spalteplass. Et klart brudd på Tilsvarsretten etter at jeg i leserinnlegg fra såvel Anders Graven og Venstreleder Archer sist uke ble kraftig angrepet for mine tidligere argumenter i denne debatten om Syriaflyktningene og de konsekvenser det vil få for Norge. – Nektes jeg fortsatt vil saken bli innklaget til Norsk Presseforbund. – Dette er en debatt som A- media (Ap avisene, inkl. ØP) IKKE liker! Ref.rødgrønne medias gjentatte forsøk på sensur og kneble debatter som de ikke selv kan arrangere/vinkle :-(((
B.M.

Vist 1003 ganger. Følges av 12 personer.

Kommentarer

Søndag kl. 1700 : Fått telefon fra red. Tennum, avisen trykker allikevel mitt innlegg i mandagavisa – bra!
Men redaktøren vil endre noen av mine formuleringer som jeg pr. telefon måtte ta stilling til der og da; ikke helt fornøyd med dette, men okey. Viktigst at min ytring kommer på trykk i mandagens papiravis :-) så kan jo leserne selv se hvilke endringer som er foretatt.
Bjørn. M.

Så riktig! Så sant! Så deilig politisk ukorrekt! Dette burde stå på trykk i ALLE landets aviser.

Rediger det slik at du fjerner alle referanser til lokal debatt og send det til alle landets aviser som et generelt innlegg om saken.

Stå på Bjørn Melleby, det er en fryd å lese dine innlegg!

Tim skriver:

Så deilig politisk ukorrekt!

Nei, så politisk korrekt som det kan få blitt! Er det noen forskjell på dette og på det som Frp og resten av den politiske ledelse mener?

Så FrP er plutselig blitt politisk korrekte? Det var en vidunderlig nyhet du kom med her Ranveig. Det gleder meg stort.

Skulle tro de var politisk korrekte i dagens Norge når det er de som sitter i regjeringen og bestemmer politikken :-) Fint at det gleder noen. Andre sjokkeres, stort sett resten av verden …

Skriveriene her er så ufyselige at det grenser til direkte ulovlighet. Og myndighetene burde undersøke forholdene og holdningene i NAV Larvik. Hvis det er sant, noe jeg nesten ikke kan få meg til å tro, at en av NAVs ansatte går rundt og serverer slike uttalelser og generaliseringer, da er han vel kvalifisert for “sparken” og det som verre er:

Som en NAV ansatt i Larvik har fortalt meg; somaliske kvinner i bakkebyen avviser blankt å påta seg noe så nedverdigende som en jobb.- J´ai jobbe? Nai, ærsj!

Jeg så nettopp det berømte intervjuet med Jimmie Åkesson i opptak på Skavlan. Ikke rart stakkaren er utbrent og psykisk ødelagt etter strevet med å prøve å få partiet til å fremstå som stuerent. Han har jo omtrent hatt heltidsjobb med å ekskludere klientell som normalt søker til slike miljøer. Tro om gjengen her ville blitt antatt som medlemmer? Skulle vært interessant og visst :-)

Som en NAV ansatt i Larvik har fortalt meg; somaliske kvinner i bakkebyen avviser blankt å påta seg noe så nedverdigende som en jobb.- J´ai jobbe? Nai, ærsj!

Jeg har kun et eneste spørsmål til Frøvik hvor svaret kunne være av interesse. Nå antar jeg at verken undertegnede eller Melleby har noen troverdighet som sannhetsvitne i Frøviks øyne. Og det er heller ikke kjernen i mitt spørsmål.

Besvar følgende: Hva om dette mennesket fra Somalia snakket sant. Og at intet er føyd til eller trukket fra. At utsagnet er videreformidlet og sannferdig.

Grunnen til at jeg spør er min nærmeste nabo fra Tyrkia sier nøyaktig det samme.

Vi burde se til Nederland for å hente kompetanse. For så å legge til rette så etniske nordmenn kan forlate Norge og etablere et nytt land for seg et annet sted. Så kan de multikulturelle dyrke sine venner her. Stemme på seg selv og være bare helt enige og lykkelige.

Det gamle DDR var – NordKorea og nå Eritrea er – så dårlig styrt at alle unge mennesker flykter. Eritreiske myndigheter myrder nå folk på grensa som vil dra fra landet. Hele Europa sitter og ser på at millioner blir drevet på flukt inn i Europa. Det er snart ikke folk igjen i de opprinnelige landene.

Franskmenn flytter derimot nå til alle fransktalende land inkl de gamle franske kolonier, som er tømt for opprinnelige – som har flyktet til Frankrike. Det er blitt levelig der.

Men 400 tusen franske emigrerte først til London. Etter bombene vil de ut av London.

En tyrkisk landsbyleder er blitt kvitt alt av kriminelle. De har dratt til Europa. Det samme opplevet Libanon.

Herlige kommentarer, kjære sympatisører. Jeg kommer straks med et nytt innlegg som red. Tennum har nektet inntatt i dagens ØP :-( Patetiske ØP som tror de klarer å kneble en slik brennaktuell debatt som alle nordmenn nå er opptatt av. Kommer fra sør-Frankrike og Italia på reise og har med egne øyne sett – og fotografert de store horder av syrere/muslimer og afrikanere som nå er på vei mot “honningkrukka” i dumme, naive Norge :-(

Hvis du skriver så følelsnøytralt som mulig og unngår beskrivelser som ØP finner nedsettende, og er så saklig det er mulig å være, så kan ikke ØP nekte deg spalteplass. Da må de ha et saklig grunnlag for det, og hva skulle det være?

Stå på Bjørn. Det er viktig at folk blir opplyst, for norsk presse holder kjeft om dette.

Det jeg har lært i Norge i debatter er at når det gjelder Oslo, så tåler ikke dagens fakta om Oslo dagens lys.

Det er merkelig at ikke hordene med syrere/muslimer og afrikanere drar rett til Norge, hvis det er dit de egentlig ønsker seg. Faktisk kan det se ut som Italia og nærere land for dem er et mer foretrukket valg, men grunnen må selvsagt være at Italia har en enda rommeligere honningkrukke ….?

Tenk at slikt er det eneste man får med seg i møtet med de tragiske flyktningestrømmene fra destabiliserte ødelagte land, der Vesten har sin rikelige andel av skylden for elendigheten!

Godt vi har politikere som Hareide som går i bresjen i den gode strid for medmenneskelighet!

Ranveig har ikke spurt de økonomiske flyktningene om hvor de har kalkulert med at det er best å reise til og etablere “brohode” for å få “gjenforent familien” så de kan få gratis skole, helsevesen, barnhage, penger, bil mat og bolig for hele klanen.

Ja, de kalkulerer nok fælt der de flyr under bombeinfernoet. Leste nettopp om flyktningestrømmen til Sverige fra Nord-Norge under 2.verdenskrig. 50.000 nordmenn tok svenskene mot, uten å mukke. Sverige har ingen olje, men de har masse intelligens og ekspertise og er faktisk jevnt over et “rikere” land enn Norge som mest har oljerikdommen å flyte på.
Slik kan det gå med en kombinasjon av hjerte og hjerne :-) Lurer på hvordan det går med oss stakkarene når oljen er slutt?

En ting ad gangen.
Hvor er det dokumentert – og eksakt hvilke tilreisende til Norge er det som har opplevet det bestemte bombeinfernoet?

Vi har nemlig opplevet i mangfold at RF lyver det hun kan – for å underbygge det hun påstår.

Leste nettopp om flyktningestrømmen til Sverige fra Nord-Norge under 2.verdenskrig. 50.000 nordmenn tok svenskene mot, uten å mukke (Ranveig)

Har du da lest at de voksne jobbet på gårder eller andre steder mot losji og mat og at familier ble adskilte for barna kunne ikke være sammen med foreldrene – det var ikke besøk hver helg for disse familiene heller om foreldrenes jobbsteder og oppsamlingsplassene for barn lå langt unna hverandre.

Så de 50.000 nordmennene gjorde nå sitt for ikke å belaste svenskene for mye, de fleste vendte også hjem igjen når krigen var over.
Men det er vel upløyd mark for enkelte, tenker jeg.

Flukten til Sverige er et godt eksempel på midlertidig hjelp i nærområdet. Mens ikke-angrepspakten mellom Tyskland og Sovjet var virksom, så reiste også mange videre til USA eller England via Odessa. Ellers ble det tømmerhogst, gårdsarbeid og etter hvert politikompanier for de stridsdyktige.
Utviklingen i Sverige i dag uroer politologer både i USA og Russland, Sverige kan bli farlig for sine naboland. Landet kan betraktes som overbefolket, og har 750 000 arbeidsledige. Likevel planlegges det med en innvandrerdrevet befolkningsøkning på opp til 500 000 i løpet av de neste 5 år. I beste fall vil Sverige bli et slags velferdssamfunn med svært små ytelser, og preget av høy kriminalitet og mistro og konflikter mellom ulike kulturer. PISA-resultatene stuper, og landet har verdensrekord i påsatte branner i skoler og daghjem. De nesten daglige skuddvekslinger i Malmö, Göteborg og Stockholm taler sitt tydelige språk. Antall fattigpensjonister i “den humanitære stormakten” utgjør 250 000,
Forskerne Kristian Gerner og William Agrell har dette å bemerke om Sverige:

Agrell sier USA ikke lenger er verdens politimann. Det har dessuten bak seg to langvarige kriger og har ikke lyst til å bli innviklet i en tredje.

Hvor tett er dette på Sverige? Agrell bruker ordet “resandaproblematiken”, og hva mener han med det? Båtmigranter, asylanter? familiegjenforente? I Sverige ankommer over 100.000 om året.

– Då talar vi om terrordåd, men det kan i förlängningen också handla om inre stabilitet i europeiska länder som vi uppfattar som stabila och säkra. Om den islamiska staten skulle slå rot i västländer, skulle det skapa konflikter som är av ett annat slag än enskilda terrordåd

Tenk at det er så ille i Sverige, gitt! :-) Jeg har masse familie som har bodd der i årevis, for ikke å si generasjoner. Har aldri hørt et pip om at de opplever noen problemer med innvandrere eller noe annet. Jeg har ofte vært på besøk der, og har heller aldri merket noe, og jeg har vært rundt omkring i mesteparten av Sverige. Stort sett har jeg hatt opplevelsen av tilnærmet idyll :-) Men nå tilhører riktignok ikke jeg de som får vondt om jeg ser mennesker som er annerledes kledd enn meg selv og andre nordmenn. For meg er det naturlig med variasjon i befolkningen.
Nordmenn (og andre) flytter fremdeles frivillig til Sverige og ferierer der i stort antall ….

Jeg mistenker at problemene stort sett befinner seg, eller føles sterkest, oppe i hodene til folk med visse fordommer.

Nå synes jeg det går over alle støvleskaft, Ranveig – nå burde du få en kraftig advarsel fra redaksjonens verter – egentlig burde du utestenges en periode, igjen – det får være måte på hva selv du skal få lov til å lire av deg av søppel. selv om vel avisredaksjonen antakelig er enig med deg.
Men det finnes sikkert hederlige unntak i redaksjonen også.

Idyllen i glansbildet du beskriver i Sverige er nok en saga blott i størsteparten av landet for lenge siden – men forefinnes fortsatt på småsteder.

Når det er sagt går det fint å forestille seg at det bare er idyll hos søta bror av den enkle grunn at alle steder der folk ferdes er det ryddig og pent, dette er fordi svenskene liker vakre parkanlegg eller beplantninger og er flinke til å bruke blomster og trær til forskjønnelse av sine nærmeste omgivelser – her har vi nordmenn enormt mye å lære av svenskene og resten av av Europa.

Ranveig har ikke støvleskaft. Dessuten sletter hun innlegg før 30 min er gått.

Sveriges historie?

Til Aftonbladet sier Åkesson at han aldri har fornektet partiets historie.

  • Men det gjør Löfven med hans parti. Socialdemokratarna er ansvarlige for tvangssterilisering og rasbiologisk forskning og alle mulig fryktelige ting. Men det er jeg som skal stå og bli beskyldt for ting jeg ikke har noe ansvar for, sier han.

Politistasjonen i Borås ble beskutt 1. juni. Siste skuddveksling i Rosengård, Malmô , fant sted mandag kveld.

Siste skuddveksling i Rosengård, Malmô , fant sted mandag kveld.

Hvem er det som skyter? Er det innvandrere eller etniske svensker a la Anders Behring Breivik?

2014: Minst 46 gånger i år har det skjutits mot människor i Malmö. 27 personer träffades av kulorna.

2 døde. Mange kan være vådeskudd som følge av manglende kunnskaper om våpen.

RFs ønske om at borgervern i form av bevæpna halvnazier og snauskaller skal begynne å skyte på innvandrergjengene som nå skyter – det kan snart bli virkelighet. Disse finnes allerede og har våpen.
Sverige er blitt farlig for sine naboland. Særlig for danskene.

Når hele debatten blir påstått å være kun rasisme fra onde blodtørstige svenske hatefulle.

De må flytte vekk fra hverandre. Svenskene må forlate landet sitt. De har gitt det bort. Og nå biter gjestene hånda som gir. Utslette seg selv og sin kultur. Er det de vil.

I kartet over her er det rødt merke der blodet har flytt, grønt det det bare har vært skutt vilt, mens rød med svart prikk er et dødsfall. Det er liten sjanse for å treffe på svensk-etniske i disse områdene. De har for lengst flyttet fra Malmö til steder det er mulig å sitte ute og lukta på blommorna uten å bli skuddskadet, ranet eller voldtatt.

Her redegjør politimannen, sosiologen og forskeren Amir Rostami om situasjonen i Malmö:
http://www.dagenssamhalle.se/nyhet/malmoes-gaeng-ligger-nagra-ar-foere-oevriga-sverige-16303

Jeg lager en LINK til den artikkelen Vidar Høyer la ut for enkelhets skyld.

Sitat fra en kommentar av en av de glupe Sverigekjennerne:

Det er liten sjanse for å treffe på svensk-etniske i disse områdene. De har for lengst flyttet fra Malmö til steder det er mulig å sitte ute og lukta på blommorna uten å bli skuddskadet, ranet eller voldtatt.

Og så stakkars Petter Stordalen da som nettopp åpnet Nordens største konferansehotell der, dvs. kombinert konserthus og konferansehotell (med Sveriges mest kjente stjernekokker som ledere av restaurantene i hotellet). Hotellet er på 25 etasjer og rommer 4000 mennesker. Han har ikke hatt vett på å konsultere ekspertene her på ØPDebatt. Hvordan SKAL det gå med ham??

Her er også noen fakta om Malmø, LINK . Jeg kan sitere litt fra den artikkelen også:

Malmø jobber målrettet for å bli en fullkommen bærekraftig by, og er faktisk ledende i verden på dette særdeles viktige området.

Men selvsagt skjønner “alle” at dette er bare politisk korrekt propaganda, og at virkeligheten kun er slik Odd U S og hans opplyste likesinnede sier, for man blir glup av å konsultere “objektive” nettsteder som Document,no og hva de nå heter alle disse nettsidene som bl.a. Kvisler, ABB og andre godgutter bruker til å danne seg sin virkelighetsoppfatning :-) Det er nok bare noen turister, studenter og slikt som er igjen i Malmø, foruten alle de kriminelle muslimene som kom dit for å leve av honningkrukka (eller kanskje det bare er de muslimene som kommer til Norge som gjør det?). Ja, nå har nok Stordalen tatt seg vann over hodet, som trodde at markedet der borte var stort. Uff, det er ikke greit ……

Fra det konferansehotellet er det 15 min å kjøre på motorveien til Rosengård.
Hotel Plaza i Oslo er bare 2 min fra Akerselva, Grunerløkka og Grønland.

Lina Skaneby och Christian Norén bor i Södra innerstaden, strax intill Folkets park som de älskar att gå till. De har en hel del positivt att säga om sin stadsdel. Men nu letar de hus i Riseberga, Videdal eller Vellinge.

  • Alla våra kompisar har flyttat, säger Lina Skaneby.

Hon och Christian Norén vill framför allt ha en trädgård att släppa ut sina små barn i. Som föräldrar tycker de inte att det är lika viktigt att bo i centrum längre.

  • Men vi börjar också känna av brottsligheten. Den har peppat oss att flytta, säger Lina Skaneby.

Christian Norén påpekar att de ändå bor i vad han kallar den snälla delen av stadsdelen, på S:t Knuts­sidan om Folkets park.

  • På andra sidan parken är det ju massor av rån, säger han.

For de med morbide interesser, slike som jeg, de bør følge med på Sveriges hendelsebarometere:

Hele Sverige

Skåne, inkl Malmö

Brottsportalen med interaktive kart og oppdaterte lovbrudd.

Kriminalitetsforebyggende film for å nyansere

Omsorg for de stakkars kriminelle er vel også på sin plass trolig er kriminalitet en slags mangelsykdom som krever tilskudd av bly?

Ja det sies at det er relativt enkelt å få mannen ut av jungelen, men desto vanskeligere å få jungelen ut av mannen.

Et par merkelige paradokser er 1. at svenskene nekter for at det oppstår voldsomt mange branner på skoler og fritidshjem og ungdomssentre. Likevel er det voldsomt fokus på brannøvelser og det største antall brannvernutstyr på disse stedene noen har sett. 2. Politikerne nekter konsekvent for at de har problemer med kriminalitet i de store byene, men har satt i gang voldsomt mange kampanjer for å sette fokus på det og forebygge. Noen ganger kan det se ut som de ikke bryr seg om publikums sikkerhet i det hele tatt. De nekter å kalle 100% økning for “en økende tendens” men heller “enkelttilfeller”.

Ranveig har ikke støvleskaft. Dessuten sletter hun innlegg før 30 min er gått.

Nei. For nett-troll brukes mest kosteskaft til forflytning.

Jeg spurte en notorisk gretten helseansatt om sopelima hennes var på verksted siden hun klaget over å måtte gå 100 m for å hente noe papir til meg. Det lille norske hun kunne var akkurat nok til å klage til en som ikke kunne gjøre noe med det.

På en annen side.
Jeg blir ganske sliten av å bli anklaget for å forårsake det jeg klager på. Ekstremisters adferd og trusler oppgis å ha grunnlag i min intoleranse. De er blitt slik på grunn av meg. Jeg forårsaker ting og tang uten å være til stede, ikke en gang på samme side av jorda.

Men jeg har jo en følelse av at slike anklager kommer fordi det er lettere å skyte budbringeren eller noen undrende eller nysgjerrige tilskuere enn å oppsøke kilden og ordne opp der.

Annonse