Østlands-Postens arena for politikk og samfunnsdebatt i Larvik og Lardal – TILBAKE TIL ØPs NETTSIDE

Tomme tanker romler mest..

Leserinnlegg i ØP 27.mai 2015
Bjørn Melleby
Fritenker

Dag Bjørnefjells leserebrev *i ØP forrige tirsdag fremstår som udokumentert vissvass når han forsøker å ramme meg & min begrunnede kommentar *«Flyktninggalskap» (ØP 15.5.)
Det krever et helt annet saklig faktagrunnlag. Hva har ungdoms pengebruk i russetida å gjøre med regjeringens generøse milliard til humanitær hjelp i Syria? (Norge yter mest pr. capita i Europa) Hvorfor ikke sammenlikne hva svigermora til Hep Stars bruker på bikkja? Venstreleder Archer øker usaklighetsnivået ytterligere når han hevder at jeg sprer konspiratoriske teorier; renhekla tøv om han gidder å skaffe seg en smule kunnskap. Leserne undervurderes når han «tar det for gitt» at min begrunnede artikkel og «løsrevne tall» som han våger seg på, «ikke tas seriøst av ØP´s lesere». Og i mangel av saklige argumenter trekker Larviks venstreleder det banale rasismekortet når han omtaler meg med Pegidaleder Max Hermansen og innrømmer sin kunnskapsløshet om islam og hva uttrykket «elefanten i rommet» i islamdebatten betyr.

Begge er fortørnet over at jeg raljerer over SVs Hiam Al-Chirouts demonstrasjoner under parolen «Islam = fred». Selvsagt har folk flest kunnskap hva radikal islam representerer av blodig krigføring, kvinneforakt og terror. Knapt noen nyhetssending uten nye feige terroranslag worldwide, pisking på torvet, kapping av hoder for åpent kamera og middeladerske Sharialover totalt fremmed for demokratiske og opplyste nordmenn. Tror SV («Snart Vekk») som representere 3% av befolkningen men med klippekort i rødgrønne media for mulla Lysbakken, at vi er totalt idioter? Som kjent er Vesten og Norge i krig mot ISIL; despotisk islam på høyde med nazistenes grusomheter.

Et skremmende trusselbilde som rykker nærmere Norge etter islamsk terror i Paris og København tidligere i år og med mange uskyldige liv på samvittigheten. Takket være dyktig etteretningssamarbeid med Europa & USA og godt politiarbeid/PST, har man forhindret terroristene å spre død i Norge. At norsk politi har bevæpnet seg, og ikke minst på 17.mai hvor et spektakulært angrep ville vært terroristenes våte drøm, er en konsekvens av trusselbildet og hvor også norske politifolk er utpekt som terrormål. Skal de utruste seg med sprettert? Når Bjørnefjell og Archer påstår min manglende innsikt i islamistisk terrorfare, vil de ha utbytte å fordype seg i Overvåkningspolitiets site, www.pst.no/trusler/terrorisme hvor det slås fast at «siden 2001 (angrepet på NY/USA) har PST´s høyeste beredskap vært å forebygge politisk motivert vold inspirert av islamisme». Klarere kan det vel ikke sies. Skremmende angrep, nylig demonstrert i kommunestyret av Ap. Partiet som i regjeringsposisjon kostet så mange nordmenns liv 9.april & 22.juli grunnet elendig beredskap.

Archer trekker også fram Behring Breiviks grusomheter. Hans motiv, og som media underslo, var å advare mot islamsk ekspansjon i Europa & Norge og ramme Ap som det det nye islamistpartiet i Norge. Økt splid og polarisering som islam skaper i fredlige samfunn etter 2.verdenskrig i Europa, øker også frykten for nye Behring Breiviker om ikke våre folkevalgte og tannløse media trekker hodet opp fra sanden og med klare holdninger forsvarer vårt demokrati, ytringsfrihet og forsterket beredskap mot vår tids største trussel.

Redaktør “Charb” Charbonnier i det franske satiremagasinet Charlie Hebdo, som med 11 uredde kollegaer brutalt ble myrdet i islamistangrepet i januar, etterlot de berømte ordene, – Jeg vil heller dø stående enn å leve på knærne. Et statement som mang en ynkelig norsk redaktør i en ensrettet, rødgrønn presse bør ta inn over seg når de «politisk korrekt» lefler med islam. Truslene mot kritiske meningsbærere med økende selvsensur, forsterkes dessverre også i vårt samfunn. Også jeg har fått urovekkende signaler fra visse miljøer i Larvik for min frie penn som gleder mange og irriterer andre. Andre som tar ytringsfriheten på alvor i bakkebyen, har på gebrokkent norsk blitt vekket nattestid til trusler som «v*i skal drepe deg, vet hvor du bor og huset ditt vil snart brenne». *Politianmeldte trusler som ØP er kjent med men ikke vil omtale.

Dag Bjørnefjell og ØP ironiserer over min status som «Fritenker». Når redaktør Tennum velger å skrive «selvtitulert fritenker fra Stavern» i bildetektsten til min artikkel «Flyktninggalskap», og som jeg i kjølvannet har motatt mange oppmuntrende hilsner fra leserne som er opprørt over Ap kravet om 10 000 nye muslimer/syrere til Norge, er det direkte kunnskapsløst og ubehaglig når jeg har bedt redaksjonen at bosted ikke skal omtales på bakgrunn av trusselbildet knyttet til å skrive kritisk, men saklig om islam. Begrepet «Fritenker» kommer fra den franske Opplysningstiden og betegner en person som forholder seg fritt i forhold til religion, politisk ståsted og ikke minst autoriteter. Argumenter må bygge på faktakunnskap og evne til logisk tenkning. Jeg dokumenterer mine ytringer etter beste evne; sist med fakta fra SSB og Finansavisen med noen av Norges mest skarpskodde økonomijournalister. Vil være interessant å høre Bjørnefjells kilder når han plumt skriver at mine «tanker virker like reaksjonære og gamle som hvilken som helst gubbe». Som om innvandringskritiske ytringer er «reaksjonært» når konsekvensene av dagens masseinnvandring og islam heftig debatteres i alle fora; ikke minst på sosiale media/Facebook hvor stadig flere kunnskapsrike mennesker engasjerer seg.

I disse dager avgjøres Norges framtid og hverdagen til folk flest i Storinget som forhandler om tusenvis av nye syrere/muslimer til Norge – uten å spørre folket i folkeavstemning. Et totalt uansvarlig krav fra Ap & Gahr Støre; mangemillionæren på Vindern med solid avstand til økende ghettofisering i Oslo øst og som nå raser på galluppen. Erna & Siv MÅ stille kabinettspørsmål når KrF & Venstre bryter samarbeidsavtalen med regjeringen om kun å invitere 1500 av FNs kvoteflyktninger i år, når de nå støtter det populistiske Ap & SV kravet.

Gahr Støre – “tåkefyrsten fra Vindern” har havnet i innvandringspolitisk hengemyr..

Vist 673 ganger. Følges av 6 personer.

Kommentarer

Politikere er de siste til å forstå alvoret av trusselen fra islam for de kan ingen ting om islam, -kjenner ikke islams doktrine, vet ikke hvilke hensikter og motiver islam har.

Derfor tyr de også til usakligheter når de skal argumentere mot, prøver den gode gamle taktikken med å desavuere debattmotstanderen i mangel av egne saklige argumenter og mangel på egen kunnskap om temaet. Trist er det også at norsk presse backer disse politikerne opp fordi de opptrer på vegne av politisk korrekte oppfatninger. -Og tilsvarende prøver i mer eller mindre forsiktig grad å desavuere dem som ytrer seg på tvers av det politisk korrekte. I verste fall nekter de dem å komme til orde i sine medier. Vi har dessverre ikke en fri presse i Norge, men en presse som passer på å fremstille politisk korrekte meninger positivt, og ukorrekte meninger i et dårlig lys.

Hvis vi går i dybden på fakta og bakgrunnsdetaljer tipper jeg de ovennevnte herrer politikere blir stille.
De bør i tilfelle lese seg opp på temaet først så de vet hva islams doktrine, agenda og hensikt er.

Kortversjonen er at islam er det diametralt motsatte av kristendommen som vi er vant til, og har diametralt motsatt doktrine, agenda og hensikt.

Noe d’herrer politikere sikkert nekter å tro, men som jeg ville finne det meget tilfredsstillende å belyse.

Bare å “bøye seg i hatten” for Bjørn Melleby, velskrevne og dokumenterte kommentarer!

En annen synsvinkel, som vel refererer til denne tråden – dog uten å si eller skrive det direkte.

Tanker på ville veier

Din tanke er fri…
Jeg takker for oppmerksomheten, og føler meg litt viktig, når «fritenker» Bjørn Melleby spanderer nesten en halvside på å fortelle hvilken dust jeg er.

Jeg merker meg definisjonen på «fritenker», og fastslår at jeg også tilfredsstiller de kriteriene. Men ellers er jeg svært lite lysten på å bli sammenliknet med ham.

Han er tydeligvis opprørt over at jeg tillater meg å mene at hans tanker virker reaksjonære og gubbete, og forlanger at jeg skal oppgi kilder! Han venter at jeg skal dokumentere mitt personlige syn på ham, mens han bidrar med «tåkefyrsten Gahr Støre», «mulla Lysbakken», «ynkelig redaktør», «feig, ukritisk presse» uten noen henvisninger. Min kildehenvisning får bli hans 940 ord lange innlegg om flyktninger, og ikke minst hans svar til meg, og til Archer. Der dokumenterer han grundig gubbe-ståstedet sitt, og slett ikke noen posisjon som fritenker med vyer. Det likner mer på tvangstanker.

Det virker tragisk lattervekkende når han beskriver sin virksomhet som «kritisk, men saklig om islam». Det han bedriver, er ren skremselspropaganda, hvor han plukker fra det aller verste i enkelte muslimske sharia-kulturer, og truer med at dette er det allmenne som kommer til Norge med flyktninger. Har Melleby ikke forstått at noe av årsaken til masseflukten er nettopp behovet for å unnslippe ekstremismen? Og det virker direkte kvalmende når Melleby tar massemorderen fra Utøya i forsvar med hans motiv, å advare mot islam.
Det er ellers interessant å bli opplyst om at det er stort sett bare Melleby som har forstått noe, alle aviser og redaktører virker å være idioter, som meg. Mens Melleby inntar offerrollen.

For lesere som kunne ha interesse for Syria og flyktningeproblematikk, anbefaler jeg å lytte til seniorrådgiver Pål Nesse i Flyktninghjelpen. Han har vært der, han vet hva det gjelder.
http://radio.nrk.no/serie/salongen/MKTR02010015/21-05-2015#t=17m5s

Da vil nok de fleste, selvsagt unntatt Melleby, forstå at det er snakk om å hjelpe noen ved å ta dem hit til Norge, og så mange som mulig der de er. Dette øredøvende talekoret om det geniale ved å hjelpe der de er, skjuler selvsagt enkeltes behov for beskyttelse. Eller som Pål Nesse sier: «Tenke litt lenger enn nesa rekker.»

Jeg har ikke tenkt å fortsette debatt på Mellebys nivå, han får fortsette å skrive for menigheten sin.

Det er ellers interessant å bli opplyst om at det er stort sett bare Melleby som har forstått noe, alle aviser og redaktører virker å være idioter, som meg. Mens Melleby inntar offerrollen.

Neida Dag. Det er flere og flere av oss som har forstått. Men vi betegner oss slett ikke som ofre av den grunn. Jeg tror neppe Melleby heller betegner seg som et “offer”. Han kaller heller ikke deg for en “idiot” slik du framstiller det. Melleby’s tanker deles av mange. Slik terminologi er kun den svakes retorikk i mangel av argumentasjon. Men vi bruker bare øynene/ørene og hjernen til å analysere det øynene/ørene ser/hører. Deretter bruker vi noe som heter frihet, og danner oss en konklusjon. Ene og alene basert på de fakta vi høster gjennom syn /hørsel. Du skriver at vi ikke må danne oss “fakta” på grunnlag av enkelte utskudd innen islam. Ja. Ingen er så blind som den som ikke vil se, men lever i en ønsket drømmeverden der alt er rosa idyll. Felles for disse "få"muslimske"utskuddene" er at de vokser ut fra den samme roten. Roten er islam som gir næring til det muslimske treet. I toppen henger et par friske frukter. Resten av treet bærer råtten frukt. Tror du da at det holder å kappe av de dårlige knoppene. Noen av oss har faktisk forstått at om et tre skal bære gode frukter, må roten være frisk og stå i god jord. Muhammeds fan-skare har fått inn en sykdom med morsmelka som flere og flere av oss ikke vil ha inn i fedrelandet vårt.

GRÅT MITT FØDELAND

Gråt mitt elskede fødeland.
Gråt dine tårer før vi settes i brann .
Men glem ikke oss dine barn du fødte.
Før frihetens bøddel med trusler oss møtte.
Glem ikke kampen fra fordums tid.
For frihet vi kjempet og seiret i strid.
Skal vi atter en gang med våpen i hånd.
Kjempe mot urettens klamme bånd.
Fri oss fra redselens ånder og død.
Før profetens ondskap farger marken rød.

Tbs.

Dag Bjørnefjell: Har Melleby ikke forstått at noe av årsaken til masseflukten er nettopp behovet for å unnslippe ekstremismen?

Hvorfor er de da så veldig oppsatt på å innføre islam og sharia og å bygge moskeer i Norge?

Les min avsluttende kommentar i morgendagens/mandags – ØP . Avisens redaktør vil ikke ha mere debatt om temaet; det er for ubehaglig for A-media :-(

BM

Annonse